SELÁTKA, KÝTY, ROLÁDY
Naložené selátko:
Pokud si chce někdo užít celý den u opékání nebo grilování selete, tak mu ho jen nasolíme v láku
Předvařené selátko:
Jiný zákazník si přeje mít selátko téměř hotově a na vlastním grilu pouze ohřát a doladit zlatavou barvu, tak je předvařené selátko jak dělené pro tuto příležitost.
Uzené selátko:
Tento výrobek je již hotový a je vhodný ke konzumaci za studena nebo jen ohřát a konzumovat.
Šunkové selátko:
Výrobek vhodný na rauty všeho druhu a zaměření. Selátko je zbaveno hrudního koše a naplněno šunkovým dílem, je důkladně tepelně opracováno a vyuzeno do zlatohnědé barvy. Na akcích se pouze dozdobí zeleninou a patří mezi zlaté hřeby večera.
Uzená kýta s kostí:
Výrobek vhodný k jakékoliv společenské události.
Uzený krocan nebo krůta:
Krůtí maso má svoje specifika, maso sedmi barev, tisíc chutí, co má krůtí. Je vhodné zejména pro labužníky a ty, co mají z nějakého důvodu odpor k vepřovému. Krocan váží cca 13-15 kg. Krůta cca 6-8 kg.
Bůčková roláda:
Výrobek jako doplněk jakéhokoliv rautu a občerstvení.