Zabíjačkové speciality – jitrničky, jelítka a tlačenka

Jsou vyráběny ručně, dle receptur našich dědů a babiček. K výrobě jitrniček je výhradně použita surovina z čerstvě uvařených vepřových hlav a vnitřností , ochucených čerstvě naloupaným česnekem, cibulkou a kořením  (sůl, pepř,,majoránka atd...) Klasická chuť těchto výrobků je zvýrazněna přídáním silného masového vývaru, vzniklého při vaření hlav, bez jakýchkoliv chemických dochucovadel a jiných přídatných látek.

Surovina je plněná do přírodních vepřových střívek  ručně špejlovaných. 

Tento výrobek se ještě jednou v kotli převaří a co nejdříve zchladí za pomocí ledu ve zchlazovně. U výrobků je potřeba dbát na dodržování skladovacích podmínek při přepravě a uchovávat je doma v lednici. Jedná se o výrobek rychle podléhající mikrobiologickým změnám.

Jedná se o tyto výrobky:

  • Jitrničky
  • Jelítka
  • Masová tlačenka
  • Ovar
  • Zabíjačková paštika

Fotogalerie

« Zpět


© 2017 MASPRO - Hodonín | Všechna práva vyhrazena | Vytvořil TRUE DESIGN.