Zabíjačkové speciality – jitrničky, jelítka a tlačenka
Jsou vyráběny ručně, dle receptur našich dědů a babiček. K výrobě jitrniček je výhradně použita surovina z čerstvě uvařených vepřových hlav a vnitřností , ochucených čerstvě naloupaným česnekem, cibulkou a kořením (sůl, pepř,,majoránka atd...) Klasická chuť těchto výrobků je zvýrazněna přídáním silného masového vývaru, vzniklého při vaření hlav, bez jakýchkoliv chemických dochucovadel a jiných přídatných látek.
Surovina je plněná do přírodních vepřových střívek ručně špejlovaných.
Tento výrobek se ještě jednou v kotli převaří a co nejdříve zchladí za pomocí ledu ve zchlazovně. U výrobků je potřeba dbát na dodržování skladovacích podmínek při přepravě a uchovávat je doma v lednici. Jedná se o výrobek rychle podléhající mikrobiologickým změnám.
Jedná se o tyto výrobky:
- Jitrničky
- Jelítka
- Masová tlačenka
- Ovar
- Zabíjačková paštika