Speciality a uzená masa

Přiblížit zákazníkům chuť výrobků domácích zabijaček se nám podařilo i u výrobků Farmářské uzené maso a Farmářský uzený bůček.

Jsou to výrobky vyráběné dle receptur našich dědů a babiček, za použití dnešní moderní technologie bez přídavku vody a jakýchkoliv barviv, stabilizátoru a ochucovadel.
Maso (loupaná kulatá plec) se nasolí na sucho solí, v chladírně se nechá 10 dní naležet, pak se zalije extraktem z koření, nechá se dva dny lákovat a poté se důkladně zaudí bukovou štěpkou a tepelně opracuje. Barva výrobku je zlatohnědá. Na řezu viditelná kresba masa růžové barvy, konzistence pružná a soudržná. Chuť na skusu mírně šťavnatá a přiměřeně slaná, typická vyvážená chuť charakteristická pro region Slovácko.

Přirozená chuť uzeného masa s jemným nádechem hřebíčku a česneku, aroma přírodního uzení.

Jedná se o tyto výrobky:

  • Farmářské uzené maso
  • Farmářský uzený bůček
  • Farmářské uzené žebírko
  • Uzená panenka
  • Debrecínská pečeně
  • Anglická slanina
  • Kladenská pečeně
  • Pečínkový závin
  • Šunkový závin
  • Bůčkový závin
  • Moravské uzené
  • Uzená rolovaná krkovička

Fotogalerie

« Zpět


© 2017 MASPRO - Hodonín | Všechna práva vyhrazena | Vytvořil TRUE DESIGN.