Klobásky a Maďarské cigáro

Specializujeme se na výrobu klobásků v té nejvyšší klvalitě a jakosti. Při výrobě klobásků a Maďarského cigára se dbá na kvalitu důkladně vytříděného  masa z českých chovů. Výroba probíhá dle tradičních receptůr typických pro náš region Slovácko.

Sortiment výrobků:

  • Klobása z udírny
  • Delika klobása
  • NAŠA klobása
  • Vysočina Klobása
  • Maďarské cigáro
  • Šunková klobása
  • Papriková klobása

Mezi nejprodávanější výrobky z této skupiny patří Klobása z udírny.

Klobásky mají vysoký obsah masa, s minimálním přídavkem přídatných látek, tzv. „éček“. Vytříděné maso se pomele a zamíchá se směsí koření a česneku a následně se udí. Uzení probíhá v několika fázích s vzrůstající teplotou kouře z bukového dřeva. Dalším krokem je zchlazení klobásků v proudu vzduchu. 

Barva výrobku je zlatohnědá, na řezu výrazná mozaika kousků masa. Typická šťavnatá chuť charakteristická pro region Slovácko s výrazný podílem sladké papriky a česneku s nezaměnitelnou vůní po uzení. Klobásky je možné podávat za studena nebo ohřáté ve vodě, ale nejlépe grilované nebo ohřáté v udírně.

Proč naše klobáska?

Naše klobásky mají nezaměnitelnou chuť dle vlastních receptur tvořených generacemi řezníků. Po nakousnutí vás ohromí chuť kvaltního masa jemně podpořenou kořením, česnekem a uzením. Z našimi klobásky jsme získaly řadu ocenění jak na regionální, tak krajské úrovni.

Fotogalerie

« Zpět


© 2017 MASPRO - Hodonín | Všechna práva vyhrazena | Vytvořil TRUE DESIGN.