Klobásky a Maďarské cigáro
Specializujeme se na výrobu klobásků v té nejvyšší klvalitě a jakosti. Při výrobě klobásků a Maďarského cigára se dbá na kvalitu důkladně vytříděného masa z českých chovů. Výroba probíhá dle tradičních receptůr typických pro náš region Slovácko.
Sortiment výrobků:
- Klobása z udírny
- Delika klobása
- NAŠA klobása
- Vysočina Klobása
- Maďarské cigáro
- Šunková klobása
- Papriková klobása
Mezi nejprodávanější výrobky z této skupiny patří Klobása z udírny.
Klobásky mají vysoký obsah masa, s minimálním přídavkem přídatných látek, tzv. „éček“. Vytříděné maso se pomele a zamíchá se směsí koření a česneku a následně se udí. Uzení probíhá v několika fázích s vzrůstající teplotou kouře z bukového dřeva. Dalším krokem je zchlazení klobásků v proudu vzduchu.
Barva výrobku je zlatohnědá, na řezu výrazná mozaika kousků masa. Typická šťavnatá chuť charakteristická pro region Slovácko s výrazný podílem sladké papriky a česneku s nezaměnitelnou vůní po uzení. Klobásky je možné podávat za studena nebo ohřáté ve vodě, ale nejlépe grilované nebo ohřáté v udírně.
Proč naše klobáska?
Naše klobásky mají nezaměnitelnou chuť dle vlastních receptur tvořených generacemi řezníků. Po nakousnutí vás ohromí chuť kvaltního masa jemně podpořenou kořením, česnekem a uzením. Z našimi klobásky jsme získaly řadu ocenění jak na regionální, tak krajské úrovni.
Fotogalerie
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |