Články

Zabijačkové hody před Masprem

Zabijačkové hody před Masprem

K podzimu prostě patří zabijačka. Patříte-li mezi milovníky tradičních vepřových pochoutek, zveme vás na MASPRO zabijačkové hody, které probíhají celoročně vždy od 7 do 11 hodin před branami našich prodejen.

Detail »


Dárkové balíčky ze samého dobrého. Nejen na Vánoce!

Dárkové balíčky ze samého dobrého. Nejen na Vánoce!

Vánoční svátky se kvapem blíží, i proto vám nabízíme dárkové balíčky plnépochutin, které se nezkazí. Navíc udělají radost hned dvakrát; nejdříve svým vzhledem a pak i svou chutí.

Detail »


Na dovolenou s pokrmy, které máte rádi.

Na dovolenou s pokrmy, které máte rádi.

Cestujte kam vás jen nohy zavedou. A bez obav si do kufru přibalte vámi oblíbené zavařené produkty z naší výroby. Jedině ty nemusí být skladovány v lednici, protože technologie jejich výroby umožňuje skladování až do teplot 40 °C. Výrobky jsou vhodné i jako chutná rezerva na chatu, do batohu, pod stan či kamkoli jinam. Minimální trvanlivost všech našich zavařenin je jeden rok. Udělejte si proto zásobu, ať vás hlad nepřekvapí.

Detail »


Grilujte s MASPRO!

Grilujte s MASPRO!

Pořádná grilovačka je víc než zábava. Udobří hladové žaludky a provoní široké okolí. Potěšit rodinu i přátele tradičně venkovní gastronomií nikdy neomrzí. Pokud však máte správné a čerstvé suroviny. Přijďte si pro kvalitní maso i uzeniny do naší masny. Pro letošní grilovací sezonu jsme připravili řadu specialit. Nechť hry započnou a o všem dalším ať rozhodne první sousto!

Detail »


Špekáček

Špekáček

Kolik masa obsahuje?

Detail »


Hovězí nudličky na černém pivu

Hovězí nudličky na černém pivu

Jednoduchý recept na naši specialitu pro 4 osoby. Doba přípravy je 90 min.

Detail »


Studený bůček v kořeněném kabátku

Studený bůček v kořeněném kabátku

4-5 porcí
doba vaření 60 minut
Jednoduchá příprava

Detail »


Burgundské hovězí ragú

Burgundské hovězí ragú

4 porce
doba vaření 90 minut
Středně obtížné

Detail »



© 2017 MASPRO - Hodonín | Všechna práva vyhrazena | Vytvořil TRUE DESIGN.